NIEUW: HET Online Register van Aandeelhouders! Duw het papieren register door de shredder...

Lees meer

Passief inkomen en betere service voor uw Cliënt

Prof. mr. Steven Perrick:

“Stock-Dock is een aanwinst voor de transactiepraktijk want het biedt een technologische oplossing voor een van de laatste anachronismen: het papieren register. ” Klik HIER voor de volledige opinie.

 

Enquête onder notarissen, verspreid door KNB (2010):

Zeventig procent van de respondenten geeft aan dat registers in meer dan 20% van de gevallen gebreken bevatten. Bijna 35% van de respondenten geeft aan dat dit percentage boven de 40% ligt”. “Het register ontbreekt geregeld.”

 

Compliance is an Asset, not a Liability or an Option!

Het kan u niet ontgaan zijn dat ‘compliance’, het aan de eisen van de Wet voldoen, steeds aan belang toeneemt. Zowel voor uw cliënten als voor u als notaris (in uw poortwachtersfunctie en als instrumenterend notaris bij een aandelentransactie).

Onderzoek aan de Universiteit Utrecht, in samenwerking met de KNB (klik HIER voor het onderzoek) laat zien dat een groot deel van de papieren aandeelhoudersregisters niet aan de eisen van de wet voldoet. U loopt daardoor het risico niet op de juiste gegevens af te gaan, met alle (beroeps)-aansprakelijkheidsrisico’s van dien. Ook uw cliënten lopen (on-)bewust het risico een economisch delict te plegen, immers het niet (goed) bijhouden van het aandeelhoudersregister kan worden bestraft met een taakstraf, een geldboete van EUR 20.250 of een gevangenisstraf van een half jaar.

Bent u op de hoogte van het feit dat artikel 2:196a BW bescherming biedt aan derden te goeder trouw die afgaan op een niet bijgewerkt aandeelhoudersregister? En weet u hoe het zit als er opeens twee verschillende versies met daarin elkaar tegensprekende inschrijvingen van het aandeelhoudersregister in omloop zijn?

Nieuwe Enquête

Onlangs hebben wij een enquête verspreid, om te onderzoeken of het inmiddels beter is gesteld het de staat van het aandeelhoudersregister. Zodra de uitslag bekend is, zullen wij daar aandacht aan besteden. Heeft u de enquête nog niet ingevuld, doe dat dan alsnog. De mail met enquête is op 3 april 2017 naar meer dan duizend (kandidaat-)notarissen verzonden. Heeft u geen enquête ontvangen, laat ons dat dan weten door een een mail tr sturen aan: dirk@stock-dock.nl

New business

Wij hebben een digitaal aandeelhoudersregister gemaakt dat volledig aan de eisen van de wet voldoet. Dat register zorgt ervoor dat uw exposure aanzienlijk wordt verminderd. Wilt u ook met de tijd mee EN wilt u een bron van passief inkomen aanboren?

Spreek dan met uw cliënt af dat u hem al het werk rondom het aandeelhoudersregister uit handen neemt. U bedingt een jaarlijkse vergoeding voor het bewaren van zijn digitale aandeelhoudersregister. Vervolgens opent u  een account voor de BV van uw cliënt, kiest u het Easy abonnement en vult u uw kantoorIBAN in. Het is heel eenvoudig: Klik HIER voor de handleiding

U ontvangt elk jaar een factuur van Stock-Dock voor de betreffende BV en u factureert elk jaar aan uw cliënt het met uw cliënt afgesproken bedrag. Als u bijvoorbeeld EUR 75 per jaar aan uw cliënt factureert en een easy abonnement neemt bij Stock-Dock, verdient u ruim EUR 35 per jaar per B.V. en doet Stock-Dock het werk voor u. Reken maar eens na wat u dat jaarlijks oplevert als u dit voor uw 897 cliënten doet!

Kennismakingsactie, voor snelle beslissers

Als u vóór 30 april een of meer accounts aanmaakt en het easy abonnement kiest, betaalt u nog maar EUR 29,95 in het eerste jaar. Dat is een kennismakingskorting van 25%. Normaal koste een easy abonnement EUR 39,95.

Alleen maar voordelen voor uw cliënt en uzelf: het aandeelhoudersregister is nooit meer kwijt en u verdient elk jaar weer geld aan elke B.V. die u in het systeem heeft gezet. In de digitale kluis die verbonden is aan de account kunnen statuten en andere akten en/of titels worden opgeslagen. Deze bestanden worden gekoppeld aan registraties in het aandeelhoudersregister en dat maakt de titelrecherche een stuk gemakkelijker. In feite is dit systeem een aandelenkadaster.

Bent u benieuwd hoe het online aandeelhoudersregister er uit ziet:

Ook voor reeds bestaande vennootschappen kunt u een digitaal aandeelhoudersregister in Stock-Dock laten aanmaken.

Waarom HET online aandeelhoudersregister?

  • Nooit meer het aandeelhoudersregister kwijt
  • Digitale opslag van alle belangrijke corporate documents
  • Koppeling van akten aan registraties in het aandeelhoudersregister
  • Veilig bereikbaar vanaf iedere plek in de wereld
  • Veilig en gemakkelijk te delen met de accountant, fiscalist en andere adviseurs
  • Eenvoudig switchen tussen weergave in het Engels en het Nederlands
  • Kostenbesparing op koerier, aangetekend verzenden, fotocopier en natuurlijk door tijdsbesparing
  • Allerlei soorten weergaven/uittreksels van gegevens mogelijk
  • Stock-Dock doet het werk

Niet-goed-geld-terug-garantie

Wilt u het eens geheel vrijblijvend proberen? Klik dan op AANMELDEN en maak een account aan. U kunt binnen dertig dagen na aanmaak van de account zonder opgaaf van redenen de account beëindigen en dan ontvangt u uw geld terug.

Onze missie is: Compliance voor bestuurders van N.V.’s en B.V.’s met betrekking tot het aandeelhoudersregister en de veilige digitale opslag van corporate documents.

Klik HIER  voor de details hoe het werkt.

Heeft u vragen, bel met 010 2492238 of mail stock-dock@stock-dock.nl

Start direct

Aanmelden is heel eenvoudig!

aanmelden

Blijf op de hoogte!

Alles over registratie van aandeelhouders en UBO's EN inclusief 5 GRATIS Compliance Tips!

ja graag!