Basic

Historie

Het Basic-abonnement geeft recht op 15 gratis historische mutaties. Dat zijn mutaties die in het verleden hebben plaatsvonden. Als er meer dan 15 mutaties moeten worden aangebracht om het verleden in het register te verwerken, brengen wij voor elke extra mutatie € 4 in rekening.

Nieuwe mutaties

Het Basic-abonnement geeft recht op 5 gratis mutaties per jaar, in het aanvangsjaar een tijdsevenredig deel daarvan. Als er meer dan 5 mutaties per jaar moeten worden aangebracht, brengen wij voor elke extra mutatie € 4 in rekening.

Verrichtingen

Wilt u dat wij iets voor u doen, bijvoorbeeld een PDF printen en versturen van een register, dan kunt u ons dat vragen en brengen wij u daarvoor € 12 per verrichting in rekening. Heeft u advies nodig bij het invullen of bedienen van uw account, dan kunt u ons bellen en berekenen wij daarvoor in tijdseenheden van 12 minuten het tarief voor Speciale Verrichtingen, wat eveneens € 12 per Speciale Verrichting bedraagt.

Bereidstelling

Weet u dat u op een gegeven moment onmiddellijk onze assistentie nodig heeft om iets in het register in te schrijven (bijvoorbeeld in de closing van een transactie), dan dient u van te voren aan te geven wanneer u ons nodig heeft. Wij brengen daarvoor een bereidstellingsvergoeding in rekening van € 100 en een uurvergoeding van € 100 per extra uur dat wij beschikbaar zijn om de mutaties te verwerken of de handelingen te verrichten.

Wij verwijzen naar onze algemene voorwaarden.


Stock Dock bundels:  Basic  Easy  Advanced  Pro