Hoe maak ik een account voor mijn N.V. of B.V. aan?

Hoe maak ik een account voor mijn N.V. of B.V. aan?

 

Log in op de site met uw inlognaam en wachtwoord. Heeft u nog geen inloggegevens, dan dient u zich eerst te registreren, zie FAQ:  Hoe kan ik mijzelf registreren?

Als u bent ingelogd, klik dan op de knop [een bv/nv-account toevoegen als bestuurder]. Vul het handelsregisternummer in en het systeem zoekt de gegevens uit het handelsregister erbij. Vul in het e-mailadres van de vennootschap of uw eigen e-mailadres. De velden die zijn aangegeven met een rode driehoek met daarin een uitroepteken zijn verplicht.

U kunt hier de voorkeurstaal waarin het register van aandeelhouders wordt weergegeven, aangeven. De defaultinstelling is Nederlands. U kunt dit te allen tijde aanpassen. U kunt ook op elk gewenst moment dat u een PDF van een register van aandeelhouders wilt overleggen, de taal wijzigen. Zie ook FAQ: Hebben jullie ook een Engelstalig Register. Engels. Taal. Switchen tussen NL en Engels en v.v.

Lees de algemene voorwaarden en vink aan als u daarmee akkoord bent.

Om de automatische incasso te kunnen uitvoeren, dient u de IBAN van de vennootschap hier in te vullen. Vergeet u niet om aan de bank van de vennootschap door te geven dat Stock-Dock B.V. een incassant is die gelden van de bankrekening van de vennootschap mag afschrijven door middel van automatische incasso.

Als u wilt dat de facturen rechtstreeks naar de administratie van de vennootschap worden verzonden, kunt u het e-mailadres van de administratie opgeven in het vak: Factuur e-mailadres.

Kies het abonnement dat het beste bij uw vennootschap past. Zie FAQ: Welke bundel/welk abonnement moet ik kiezen?

Kijk de gegevens goed na en als u alles juist heeft ingevuld, klik dan op de knop [Aanmaken en incassomachtiging]

U ontvangt een e-mail dat uw account is aangemaakt en wij sturen de factuur naar het Factuur e-mailadres, of bij gebreke daarvan, naar u.

Gefeliciteerd! U kunt nu met uw BV/NV-account aan de slag. Zie FAQ: Hoe maak ik een register van aandeelhouders aan?