Makkelijker, sneller en goedkoper werken? Volledig Compliant? Met Stock-Dock ben je veel beter af dan met het papieren aandeelhoudersregister. En het is vindbaar. Kies jouw bundel, profiteer en bespaar direct!

Basic

€ 39,95
"per jaar & exclusief BTW"

U wilt ontzorgd worden en u heeft een vennootschap waarvan het register van aandeelhouders maar 1 keer per jaar wordt opgevraagd door uw adviseur, waarbij maximaal 1 keer per jaar het aandeelhouderschap wijzigt of waarvan de statuten maximaal 1 keer per jaar worden gewijzigd.

Dan is een Basic abonnement voor u de beste keuze!

Easy

€ 99,95
"per jaar & exclusief BTW"

U wilt ontzorgd worden en u heeft een vennootschap waarbij 2 of 3 keer per jaar aandeelhouders toe- en/of uittreden of waarbij regelmatig wijzigingen worden aangebracht in de statuten.

Dan is het Easy abonnement uitermate geschikt voor u!

Advanced

€ 294,95
"per jaar & exclusief BTW"

U wilt ontzorgd worden en u bent bestuurder van een vennootschap waarbij zeer regelmatig (tot 15 keer per jaar) aandelentransacties of andere wijzigingen plaatsvinden?

Dan kiest u voor het Advanced abonnement!

Pro

€ 994,95
"per jaar & exclusief BTW"

U wilt ontzorgd worden en u bent bestuurder van een vennootschap waarbij vele mutaties (meer dan 15 per jaar) plaatsvinden.

Voor u is het Pro abonnement het meest geschikt, daarmee heeft u alle mutaties afgekocht!

Welke bundel moet ik kiezen?

Als regel kun je aanhouden dat de oprichting van een B.V. met één aandeelhouder ongeveer 5 mutaties en/of verrichtingen tot gevolg heeft. De overdracht van aandelen aan een verkrijger die nog geen aandeelhouder was, heeft ongeveer 5 mutaties en/of verrichtingen tot gevolg. De adreswijziging van een aandeelhouder is 1 mutatie en een simpele statutenwijziging heeft ongeveer 2 mutaties en/of verrichtingen tot gevolg. Bij elke verandering kan een document worden geüpload en kan dat document aan de mutatie gekoppeld worden. De upload en de koppeling tellen elk als 1 verrichting. Indien je je afvraagt welke bundel je moet kiezen, gebuik de bundelvergelijker!

Toelichting op de bundels:

Wanneer je jezelf aanmeldt en na bevestiging start met het openen van je eerste BV / NV-account krijg je de mogelijkheid om voor één van de vijf bundels te kiezen.

Mutaties

Een mutatie is elke verandering die in het register van aandeelhouders moet worden aangebracht. Wij hebben in onze algemene voorwaarden een definitie van het begrip Mutatie opgenomen, waarbij elk type verandering dat zich kan voordoen, is omschreven.

Verrichtingen

Een verrichting is in beginsel elke handeling die Stock-Dock op jouw verzoek verricht en die geen mutatie is. Wij hebben in onze algemene voorwaarden een definitie van het begrip Verrichting opgenomen.

Maandelijks en jaarlijks betalen

Betaling van bedragen binnen en buiten de bundels geschiedt door automatische incasso ten laste van de bankrekening (IBAN) van de BV / NV. Na het openen van een BV / NV-account ontvang je een factuur over de periode van aanmelding tot en met 31 december van dat jaar. Daarna ontvang je begin januari van elk jaar een factuur voor het komende jaar. Alleen als jij jouw bundel overschrijdt, krijg je op de eerste van de volgende maand een factuur voor de mutaties en/of verrichtingen buiten jouw bundel.

Wanneer kies je welke bundel?

Als jij verwacht geen of nauwelijks mutaties en/of verrichtingen te zullen meemaken, is het verstandig voor de Do-it-Yourself bundel of de Basic bundel te kiezen. Als jij meer mutaties en/of verrichtingen verwacht, zoek dan de bundel die het dichtst in de buurt komt van het aantal te verwachten mutaties en/of verrichtingen. Klik hier voor de bundelvergelijker.

Upgraden bundel

Je kunt te allen tijde jouw bundel per direct upgraden. Je ontvangt dan op de eerste van de volgende maand of op de eerste van de daaropvolgende maand een factuur voor het bedrag dat je verschuldigd bent wegens het upgraden van jouw bundel. 

Downgraden bundel

Je kunt op elk moment jouw bundel downgraden, met dien verstande dat een downgrade effectief wordt met ingang van de eerstvolgende 1 januari.

Start direct

Aanmelden is heel eenvoudig!

aanmelden

Blijf op de hoogte!

Alles over registratie van aandeelhouders en UBO's EN inclusief 5 GRATIS Compliance Tips!

ja graag!