Hoe maak ik een account voor mijn N.V. of B.V. aan?

 

Log in op de site met uw inlognaam en wachtwoord. Heeft u nog geen inloggegevens, dan dient u zich eerst te registreren, zie FAQ:  Hoe kan ik mijzelf registreren?

Als u bent ingelogd, klik dan op de knop [een bv/nv-account toevoegen als bestuurder]. Vul het handelsregisternummer in en het systeem zoekt de gegevens uit het handelsregister erbij. Vul in het e-mailadres van de vennootschap of uw eigen e-mailadres. De velden die zijn aangegeven met een rode driehoek met daarin een uitroepteken zijn verplicht.

U kunt hier de voorkeurstaal waarin het register van aandeelhouders wordt weergegeven, aangeven. De defaultinstelling is Nederlands. U kunt dit te allen tijde aanpassen. U kunt ook op elk gewenst moment dat u een PDF van een register van aandeelhouders wilt overleggen, de taal wijzigen. Zie ook FAQ: Hebben jullie ook een Engelstalig Register. Engels. Taal. Switchen tussen NL en Engels en v.v.

Lees de algemene voorwaarden en vink aan als u daarmee akkoord bent.

Om de automatische incasso te kunnen uitvoeren, dient u de IBAN van de vennootschap hier in te vullen. Vergeet u niet om aan de bank van de vennootschap door te geven dat Stock-Dock B.V. een incassant is die gelden van de bankrekening van de vennootschap mag afschrijven door middel van automatische incasso.

Als u wilt dat de facturen rechtstreeks naar de administratie van de vennootschap worden verzonden, kunt u het e-mailadres van de administratie opgeven in het vak: Factuur e-mailadres.

Kies het abonnement dat het beste bij uw vennootschap past. Zie FAQ: Welke bundel/welk abonnement moet ik kiezen?

Kijk de gegevens goed na en als u alles juist heeft ingevuld, klik dan op de knop [Aanmaken en incassomachtiging]

U ontvangt een e-mail dat uw account is aangemaakt en wij sturen de factuur naar het Factuur e-mailadres, of bij gebreke daarvan, naar u.

Gefeliciteerd! U kunt nu met uw BV/NV-account aan de slag. Zie FAQ: Hoe maak ik een register van aandeelhouders aan?