Kan ik kiezen voor een historisch register en een register van de status op dit moment?

Kan ik kiezen voor een historisch register en een register van de status op dit moment?

 

U kunt kiezen tussen een register van aandeelhouders met volledige historie en een register van aandeelhouders waarin alleen de huidige aandeelhouder(s) en de (beperkt) gerechtigden worden getoond. Als bestuurder van een vennootschap heeft u veelal voldoende aan de weergave van het register van aandeelhouders waarin alleen de huidige aandeelhouder(s) en de (beperkt) gerechtigden worden getoond. De notaris die een transactie met aandelen in behandeling heeft, heeft behoefte aan een weergave van de volledige historie.

Wilt u een register van aandeelhouders bekijken: Log in op de site met uw inlognaam en wachtwoord en klik op [Accounts] rechtsboven. Ga naar de gewenste BV/NV-account en klik op [Register]. Wilt u een register van aandeelhouders met historie, klik dan op het eerste icoontje [register van aandeelhouders met historie tonen].

Wilt u een register van aandeelhouders waarin alleen de huidige aandeelhouder(s) en de (beperkt)gerechtigden worden getoond, klik dan op het tweede icoontje [register van aandeelhouders tonen].

Zie FAQ: Hoe maak ik een PDF van een register van aandeelhouders?