Hoe maak ik een origineel register van aandeelhouders?

Hoe maak ik een origineel register van aandeelhouders?

 

Zorg dat u het register eerst definitief maakt, zie ook FAQ: Hoe maak ik een register van aandeelhouders definitief? Blijft u ingelogd, dan kunt u meteen de volgende stap zetten. Zo niet, Log in op de site met uw inlognaam en wachtwoord en klik op [Accounts] rechtsboven. Ga naar de gewenste BV/NV-account en klik op [Register]. Wilt u een register van aandeelhouders met historie, klik dan op het eerste icoontje [register van aandeelhouders met historie tonen].

Wilt u een register van aandeelhouders waarin alleen de huidige aandeelhouder(s) en de (beperkt)gerechtigden worden getoond, klik dan op het tweede icoontje [register van aandeelhouders tonen].

Maak een PDF van het gewenste register, zie FAQ: Hoe maak ik een PDF van een register van aandeelhouders?

Sla die PDF op en print het bestand op papier. Op de laatste bladzijde kan een bestuurder een datum invullen en zijn handtekening zetten, waarmee een origineel register van aandeelhouders is ontstaan. Van het origineel getekende stuk kunt u weer een scan maken. Wij houden het digitaal ondertekenen in de gaten en als de technieken daarvoor voldoende zijn geaccepteerd, zullen wij ons systeem ook voorzien van de mogelijkheid een PDF digitaal te laten ondertekenen.