Hoe kan ik een register van aandeelhouders leegmaken?

Hoe kan ik een register van aandeelhouders leegmaken?

 

Als u zeker weet dat u een register van aandeelhouders wilt leegmaken zet dan de volgende stappen:

1. Log in op de site met uw inlognaam en wachtwoord.

2. Klik op de tab accounts (rechtsboven).

3. Klik op de tab rechts bovenin het scherm (boven accounts): [Ga naar register van aandeelhouders].

4. Klik op BV/NV-accounts (links bovenin).

5. Klik op het vijfde icoontje (met de groene pijl in een bocht naar links erop) [Het register van de bv / nv account leegmaken] van de BV/NV-account die u wilt leegmaken.

    Er verschijnt een pop up waarin u om bevestiging wordt gevraagd of u het zeker weet dat u uw register van aandeelhouders wilt leegmaken en de gegevens uit dat register definitief wilt verwijderen. Standaard is ingesteld dat alleen de mutaties worden verwijderd. Wilt u meer verwijderen, dan kunt u door het ontvinken van de verschillende opties uw verwijderingsactie uitbreiden.  Als u alle opties hebt uitgezet (ontvinken), maakt u uw hele digitale kluis leeg, inclusief de opgeslagen documenten en het hele register van aandeelhouders.

6. Als u zeker weet of en zo ja wat u wilt verwijderen, neemt u de code die in het pop up scherm wordt gegeven over in het schermpje.

7. Klik op [ja].

Heeft u een Basic, Easy, Advanced of Pro abonnement en maakt u zelf het register van aandeelhouders leeg, dan zult u Stock-Dock B.V. moeten verzoeken opnieuw het register van aandeelhouders aan te maken. Stock-Dock B.V. gaat daar niet uit eigener beweging toe over. Als dat tot gevolg heeft dat daardoor mutatie(s) en of verrichtingen moeten worden verricht die buiten uw bundel vallen, dan worden deze bij u in rekening gebracht.