Hoe kan ik een document/bestand verwijderen/weghalen/deleten uit de kluis?

Hoe kan ik een document/bestand verwijderen/weghalen/deleten uit de kluis?

 

Wilt u document/bestand verwijderen/weghalen/deleten uit de kluis, handel dan als volgt:

1. Log in op de site met uw inlognaam en wachtwoord.

2. Klik vervolgens op de tab rechts bovenin het scherm (boven accounts): [Ga naar register van aandeelhouders].

3. Klik op BV/NV-accounts (links bovenin).

4. Klik op het eerste icoontje (met de groene pijl naar rechts erop) [De bv / nv-account selecteren] van de BV/NV-account waaruit u documenten/bestanden wilt verwijderen.

5. Het BV/NV beheerpaneel opent zich.

6. Klik op Documenten beheren.

7. Kies de map en eventueel submap waaruit u het document/bestand wilt verwijderen. Deze mappenstructuur is ingedeeld naar soort document.

8. Als u bent aangekomen bij de map waaruit u het bestand//document wilt verwijderen, klik dan op het witte icoontje met een groen cirkel met daarin een groen kruis [Upload documenten].

9. Het document-beheren-scherm opent zich. Klik op het witte icoontje met een rode cirkel met daarin het minteken [verwijder dit bestand] voor het bestand dat u wilt verwijderen. Bevestig dat u dit bestand wilt verwijderen. Met  het verwijderen verdwijnen ook alle koppelingen in het register van aandeelhouders naar het verwijderde bestand.

U kunt dit zo vaak herhalen als u te verwijderen bestanden/documenten heeft. Bent u klaar, sluit het scherm af door rechtsboven op het witte kruis in het rode vlak te klikken.

10. Druk op de toets F5 om te verversen, Ga naar de BV/NV-account en bekijk via het BV/NV Beheerpaneel en vervolgens Documenten Beheren of de documenten zijn verwijderd.

U ontvangt geen e-mail dat er een bestand is verwijderd.