Hoe kan ik documenten/bestanden koppelen?

Hoe kan ik documenten/bestanden koppelen?

 

Stock-Dock B.V. maakt het (als enige) mogelijk om een directe relatie tussen documenten en de inschrijving in het register van aandeelhouders aan te brengen. Dat noemen we het koppelen van documenten. Een document kan aan allerlei rechtsfeiten in het register worden gekoppeld. Bijvoorbeeld: de akte van oprichting wordt gekoppeld aan (i) de gegevens van de vennootschap, (ii) het kapitaal, (iii) de  uitgifte van de eerste aandelen, en (iv) de volstorting.

Hoe kan ik documenten/bestanden koppelen?

Heeft u een Basic, Easy, Advanced of Pro abonnement, stuur dan de te koppelen documenten/bestanden aan Stock-Dock B.V., zie FAQ: Hoe kan ik een document/bestand uploaden/opslaan/in de kluis opbergen/filen/bewaren?

Heeft u een Do-it-Yourself abonnement, ga dan als volgt te werk. NB!!! Er moeten documenten/bestanden in het documentbeheersysteem van Stock-Dock B.V. zijn opgeslagen, anders kunt u geen documenten/bestanden koppelen. Zie FAQ: Hoe kan ik een document/bestand uploaden/opslaan/in de kluis opbergen/filen/bewaren?

 1. Log in op de site met uw inlognaam en wachtwoord.
 2. Klik op de tab rechts bovenin het scherm (boven accounts): [Ga naar register van aandeelhouders].
 3. Klik op BV/NV-accounts (links bovenin).
 4. Klik op het eerste icoontje (met de groene pijl naar rechts erop) [De bv / nv-account selecteren] van de BV/NV-account waarin u documenten/bestanden wilt koppelen.
 5. Het BV/NV beheerpaneel opent zich.
 6. Klik op [Documenten beheren].
 7. Ga naar het document/bestand dat u wilt koppelen en klik op het PDF icoontje met het koppelkettinkje erin [Koppel document aan Register van aandeelhouders] dat achter het document/bestand staat.
 8. Het koppelscherm opent zich.
 9. Klik op het koppelteken (3 schakels van een ketting) [Koppel document] voor het rechtsfeit (inschrijving) waaraan u het document wilt koppelen. U kunt een document/bestand aan verschillende rechtshandelingen koppelen.
 10. Bent u klaar, sluit het koppelscherm af door op het kruis rechtsboven in het koppelscherm te klikken.
 11. Druk op de toets F5 om te verversen.
 12. Klik op BV/NV-accounts (links bovenin).
 13. Klik op het eerste icoontje (met de groene pijl naar rechts erop) [De bv / nv-account selecteren] van de BV/NV-account waarin u de documenten/bestanden hebt gekoppeld.
 14. Het BV/NV beheerpaneel opent zich.
 15. Klik in het BV/NV beheerpaneel op [Register van aandeelhouders beheren].
 16. U ziet linksboven Register van aandeelhouders XYZ B.V. [concept] twee icoontjes: een groene en een rode.
 17. Klik op het groene icoontje en de HTML-versie van het register van aandeelhouders met historie opent zich.
 18. Kijk na of de betreffende documenten/bestanden aan de juiste rechtshandelingen zijn gekoppeld.

Van de koppelingen ontvangt u geen bericht.

Ontkoppelen gaat op nagenoeg dezelfde wijze als koppelen, zie FAQ: Hoe kan ik documenten/bestanden ontkoppelen?

Heeft u een Do-it-Yourself abonnement, dan heeft u ervoor gekozen zelf koppelingen te willen aanbrengen. U kunt Stock-Dock B.V. desalniettemin verzoeken koppelingen aan te brengen. Bedenk u dat het snel kan oplopen omdat Stock-Dock B.V. voor de koppelingen een vergoeding in rekening brengt. U heeft namelijk geen bundel gekocht die recht geeft op een aantal koppelingen. Wilt u dat wij uw koppelingenverzoek in behandeling nemen, stuur dan een e-mail van een bij ons bekend e-mailadres aan stock-dock@stock-dock.nl, vermeld in de onderwerpregel het handelsregisternummer van uw vennootschap en de statutaire naam, en hecht de PDF van de (notariële) stukken aan.

U kunt natuurlijk ook uw Do-it-Yourself abonnement upgraden naar een abonnement dat u echt ontzorgt, zie FAQ: Hoe kan ik mijn bundel/abonnement upgraden?